Rahvusköögid  » Prantsuse

Quiche Lorraine ehk prantsuse singipirukas

Keskmine hinne: 2.47 Allikas: Prantsusmaa Autor: Lemme
Prantsuse singipirukas. Kergelt, kiirelt ja üsna odavalt.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kata ahjuvormi põhi muretainaga. Prae peekon kergelt võis, kata taigen peekoniga, lisa väikeseid võitükikesi. Sega munad (mitte vahustada), lisa juurde vahukoor (mitte vahustada).
Maitsesta soola, pipra, tilli, tüümianiga. Kalla segu peekonile vormi. Küpseta 40 min ahjus 175 C juures. Lisandiks: värske kurk, lehtsalat ja oliiviõli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annika 08.juuni 2012 14:54
prantsuse singipirukas peekoniga?:-))))
sinirebane 27.jaan 2005 12:44
Remargi korras - piruka õige nimi on quiche lorraine :)
1