Rahvusköögid  » Prantsuse

PRANTSUSE ÜHEPAJATOIT

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Prantsuse ühepajatoit ubade, suitsuribi, sealiha, vorsti ja tomatiga. Valmistamisaeg u 3 tundi (oad keevad 1 tund, hautis haudub paar tundi). Cassoulet on ühepajatoit, millesse võib panna mitmesuguseid aedvilju, nagu porgand, pastinaak või kaalikas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Leota ube öö otsa vees ja vala leotusvesi ära. Keeda ube 1 1/2 liitris vees umbes tund aega ning pane sõelale nõrguma. Lõika suitsuribi tükkideks, sealiha kuubikuteks ja kooritud sibulad sektoriteks. Kuumuta suitsuribi pannil, kuni rasv hakkab särisema. Lisa lihatükid ja sibulasektorid ning pruunista need kergelt. Pane liha ja sibul potti või kastrulisse. Pruunista tükeldatud vorst samal pannil ning jäta sinna oma aega ootama. Lisa potti oad, kooritud ja tükeldatud küüslauguküüned, tomatihoidis, kuum vesi ja lihapuljongikuubik ning sool ja soovitud maitseained. Lase ubadega ühepajatoidul kaane all paar tundi haududa. Peaaegu valmis toidule lisa vorst. Lõpuks proovi maitset. Cassoulet on ühepajatoit, millesse võib panna mitmesuguseid aedvilju, nagu porgand, pastinaak või kaalikas.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa