Rahvusköögid  » Rootsi

Rosinakompvekid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Rootsi rahvustoit
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki rosinad ja pähklid. Sulata šokolaad, sega juurde teised ained, tõsta väikestesse vormidesse ja jahuta. Pane vormidesse.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margo 24.veeb 2011 21:16
Jõuludeks tegime midagi sedataolist=) Sula-
tasime Fazer spets. sokolaad ja kookosvõi! Juurde lisada võib rosinad, pähklid jne. Väga maitsev asi tuli väja, kuid kaloreid on niii...khe khe...palju=) aga Jõulud ikka...=)
Koer 12.sept 2010 18:18
poe hea :S
pensionär 12.nov 2005 16:36
Elan Rootsis aga taolist shokolaadi pole ma siin küll kunagi kohanud!!!
1