Rahvusköögid  » Saksa

Viini lõiked (šnitsel)

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaemade kokaraamat
Õhukesi ja pehmeid šnitselid saab vasikaliha kõrval teha ka pehmest veiselihast, kui see hästi läbi kloppida. Äsja pannilt tulnud krõbedas kattes liha koos kuumade keedetud kartulitega viib keele alla.
Kogus: 6 portsjonit
Lõigata toorest vasikalihast 6 kuni 12 suurt lõiget. Vasardada mõlemalt poolt läbi, nii et need on hästi õhukesed. Kloppida lahti 2 muna 2 kuni 3 sl piima ja 2 sl soolaga. Kasta lihalõiked segusse, käänata riivleiva või jahu sees. Praadida võis või rasvas helepruuniks. Igale lihatükile asetada sidrunilõik ja puhastatud kilu peale. Lauale anda kartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lilli 07.märts 2013 19:25
Väga maitsev roog,kuigi mulle ei meeldi eriti sidrun .
Kilu 04.märts 2013 18:21
selle toidu juurde küll ei käi. Austrias süüakse viini snitsli juurde kartulisalatit.
1