Uudiskiri Instagram Facebook
 
Saksa

Karbonaad Müncheni moodi

Saksa

Karbonaad Müncheni moodi

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Vorstiga täidetud seakarbonaad pärlsibula, singi ja shampinjonidega sinepi-koorekastmes.
Retsept
portsjonile
4 seakarbonaadi (a 180 g)
sisselõigatud taskuga
120 g valget vorstimassi
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
4 sl toiduõli
16 pärlsibulat
250 ml pruuni vasikalihapuljongi kontsentraati
150 ml vahukoort
2 sl sinepit
2 sl hakitud peterselli
200 g shampinjone
80 g keedusinki
60 g võid
Valmistusviis
Loputa lihatükid külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Täida taskud vorstimassiga ja torka puutikkudega kinni.
Hõõru sisse soola ja pipraga.
Prae karbonaaditükke pannil õlis mõlemalt poolt u 20 minutit ja aseta sooja.
Koori pärlsibulad ja hauta u 15 minutit kastrulis vasikalihapuljongis.
Sega kastmesse vahukoor ja sinep.
Maitsesta soola ja pipra ning peterselliga.
Pese, puhasta ja lõika neljaks shampinjonid.
Lõika sink ribadeks.
Prae shampinjone pannil võis u 5 minutit, lisa singiribad ja prae veel u 3 minutit.
Vala shampinjonid ja sink karbonaaditükkidele.
Serveeri karbonaaditükke shampinjoni-singisegu ning kastmega ülevalatult.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool