Rahvusköögid  » Saksa

Karbonaad Müncheni moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vorstiga täidetud seakarbonaad pärlsibula, singi ja shampinjonidega sinepi-koorekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa lihatükid külma vee all ja tupsuta kuivaks.
Täida taskud vorstimassiga ja torka puutikkudega kinni.
Hõõru sisse soola ja pipraga.
Prae karbonaaditükke pannil õlis mõlemalt poolt u 20 minutit ja aseta sooja.
Koori pärlsibulad ja hauta u 15 minutit kastrulis vasikalihapuljongis.
Sega kastmesse vahukoor ja sinep.
Maitsesta soola ja pipra ning peterselliga.
Pese, puhasta ja lõika neljaks shampinjonid.
Lõika sink ribadeks.
Prae shampinjone pannil võis u 5 minutit, lisa singiribad ja prae veel u 3 minutit.
Vala shampinjonid ja sink karbonaaditükkidele.
Serveeri karbonaaditükke shampinjoni-singisegu ning kastmega ülevalatult.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa