Uudiskiri Instagram Facebook
 
Saksa

Paneeritud veisešnitsel

Saksa

Paneeritud veisešnitsel

Harri Ilves Veise- ja lambaliharoad
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Riivsaias paneeritud šnitsel maitsevõi ja värskelt lihale pressitud sidrunimahlaga vajab taldrikule veel vaid rohkelt rohelist salatit.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Veise välisfilee (või taine vasikaliha)
Jahu
2 tk Muna
Riivsai
Sool
Must pipar
1 tk Sidrun
1. Viiluta filee ja vasarda viilud läbi kile õhukeseks.
2. Paneeri liha soola ja pipraga maitsestatud nisujahus ning seejärel lahtiklopitud munas ja järgmiseks riivsaias. Eelista isetehtud riivsaia. Selleks lase saiaviiludel ära kuivada ja purusta need siis blenderis.
3. Küpseta šnitslid rohkes õlis rabedaks ja kuldpruuniks.
HEA TEADA: Klassikalist šnitslit valmistatakse Saksa toidukultuuris enamasti vasikalihast.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült