Rahvusköögid  » Saksa

Paneeritud veisešnitsel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veise- ja lambaliharoad Autor: Harri Ilves
Riivsaias paneeritud šnitsel maitsevõi ja värskelt lihale pressitud sidrunimahlaga vajab taldrikule veel vaid rohkelt rohelist salatit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Viiluta filee ja vasarda viilud läbi kile õhukeseks.
2. Paneeri liha soola ja pipraga maitsestatud nisujahus ning seejärel lahtiklopitud munas ja järgmiseks riivsaias. Eelista isetehtud riivsaia. Selleks lase saiaviiludel ära kuivada ja purusta need siis blenderis.
3. Küpseta šnitslid rohkes õlis rabedaks ja kuldpruuniks.
HEA TEADA: Klassikalist šnitslit valmistatakse Saksa toidukultuuris enamasti vasikalihast.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa