Uudiskiri Instagram Facebook
 
Skandinaavia

Lagritsatiramisu

Skandinaavia

Lagritsatiramisu

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Soomlased nuputavad tänini, kuidas lagrits võiks meeldida ka teistele magusasõpradele üle maailma.

20-40 min

Retsept
portsjonile
12 tk Savoiard&#034i küpsised
2 dl Tee (jahtunud)
2 tl Lagritsa- või salmiaagiliköör
1 dl Rõõsk koor 35%-line
2 spl Suhkur
Mascarpone või
200 g Kohupiimakreem
3 - 4 tk Marianne-batoon lagritsaga
Kakao (kaunistuseks)
Aseta küpsised kõrgemate servadega piklikusse nõusse. Nirista ühtlaselt peale tee-liköörisegu. Kui soovid, tee eraldi portsud väikestele taldrikutele, kuid siis kasta küpsised vaid hetkeks tee sisse, muidu vettivad nad liiga läbi. Vahusta koor suhkruga ning sega kokku mascarpone ja seibideks lõigatud kommidega. Kalla segu küpsistele ning kaunista kommide ja kakaoga. Lase enne serveerimist 20 minutit jahedas seista.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes