Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soome

Kartulikarask

Soome

Kartulikarask

Rahvaste toite
PrindiSoovita sõbrale
Karjala roog. Kartuli-odrajahukarask.

üle 60 min

Retsept
500 g kartul
vesi
sool
1 dl kartulikeeduvesi
3 dl odrajahu
2 tl sool
Kartulid keedetakse soolavees pehmeks, kurnatakse, tambitakse pudruks. Odrajahu segatakse vähese külma vee, kartulipudru ja kartulikeeduveega, maitsestatakse soolaga. Tainast rullitakse umbes 2 cm paksused taldrikusuursed karaskid, küpsetatakse 300°C juures praeahjus helepruuniks. Valmis karaskid laotakse ülestikku ja kaetakse rätikuga, et nad püsiksid pehmed.

Märksõnad

kartulikarask

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga