Rahvusköögid  » Tai

Kana-spinatikarri II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Aasia toidud Autor: Epp Mihkels
Punase karripastaga maitsestatud kana-spinatikarri on vürtsikas toit, mida võib süüa nii supina või serveerida koos riisiga. Selle supi leem pole ka nii magushapult terav kui näiteks Tai suppides tavaliselt.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafilee suupärasteks tükkideks. Nõruta bambusevõrsed. Aja pannil õli tuliseks ja kuumuta seal karripasta. Lisa kanatükid ja prae pidevalt segades 2-3 minutit. Lisa kalakaste, suhkur ja laimilehed, sega läbi. Vala peale kookospiim ja hauta kana küpseks, milleks kulub umbes 5 minutit. Sega hulka värsked spinatilehed. Poolita tšillikaunad, puhasta seemnetest, lõika peenikesteks ribadeks ja sega karri hulka. Lisa vajadusel kalakastet, kui soolasust tundub nappima, või palmisuhkrut, kui maitset on vaja mahendada. Serveeri kohe koos jasmiiniriisiga. Aseta lauale ka laimiveerandikke, millega supile värksust ja aroomi lisada.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 05.dets 2012 09:33
Need võiks lisada koos kooksopiimaga. Parandus sai ka retsepti lisatud. Aitäh märkamast!
Palle 04.dets 2012 20:49
Millal ma bambusevõrsed panen?
1