Uudiskiri Instagram Facebook
 
Ungari

Seenepörkölt

Ungari

Seenepörkölt

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Ungari roog. Seene-paprika-tomati-sibulahautis.
Retsept
portsjonile
600 g värskeid mahedaid seeni
120 g sibulat
100 g searasva
300 g rohelist paprikat
100 g tomateid
3 tl mahedat paprikapulbrit
1 küüslauguküüs
soola
Valmistusviis
Seened puhastada, pesta ja lõigata tükkideks.
Hakitud sibulad pruunistada kuumas rasvas.
Lisada seened, tükeldatud tomatid, seemnetest puhastatud ja ribadeks lõigatud paprikad ning tambitud küüslauk.
Maitsestada soola ja paprikapulbriga, lisada veidi vett või veega segatud punast veini ja hautada valmis.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp