Uudiskiri Instagram Facebook
 
Ungari

Tokany

Ungari roog. Hautatud loomaliharibad sibula, küüslaugu ja tomatipastaga.
Retsept
portsjonile
800 g Veisefilee
100 g Rasvaine
150 g Sibul
1 küüs Küüslauk
2 spl Tomatipasta
Must pipar
Sool
Valmistusviis Liha lõigata 5 cm pikkusteks peenteks ribadeks. Hakitud sibulad pruunistada kuumas rasvas, lisada hakitud küüslauk, veidi aja pärast tomatipüree ja natuke vett. Kuumutada pidevalt segades 2-3 minutit, siis lisada liha. Maitsestada soola ja pipraga ning hautada kaane all valmis. Vajaduse korral lisada veel pisut vett. Vedelikku ei tohi olla palju. 

Märksõnad

tokany

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga