Uudiskiri Instagram Facebook
 
Ungari

Tokany

Ungari roog. Hautatud loomaliharibad sibula, küüslaugu ja tomatipastaga.
Retsept
portsjonile
800 g Veisefilee
100 g Rasvaine
150 g Sibul
1 küüs Küüslauk
2 spl Tomatipasta
Must pipar
Sool
Valmistusviis
Liha lõigata 5 cm pikkusteks peenteks ribadeks.
Hakitud sibulad pruunistada kuumas rasvas, lisada hakitud küüslauk, veidi aja pärast tomatipüree ja natuke vett.
Kuumutada pidevalt segades 2-3 minutit, siis lisada liha.
Maitsestada soola ja pipraga ning hautada kaane all valmis.
Vajaduse korral lisada veel pisut vett.
Vedelikku ei tohi olla palju.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke