Uudiskiri Instagram Facebook
 
Ungari

Transilvaania tokany

Ungari

Transilvaania tokany

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Ungari roog. Suitsupeki, sibula, küüslaugu, tomatipüree, paprika ja veiniga hautatud loomaliharibad.
Retsept
portsjonile
800 g Veiseliha
75 g Suitsupekk
40 g Rasvaine (searasv, õli)
1 küüs Küüslauk
40 g Tomatipasta
1.5 dl Valge vein
2 tk Paprika (roheline)
Majoraan
Sool
Must pipar
Valmistusviis Liha lõigata 6 cm pikkusteks ja 1/4 cm paksusteks ribadeks. Pekk lõigata pisut paksemateks ribadeks ja pruunistada rasvas. Pekiribad panna kõrvale, praerasvas pruunistada hakitud sibulad ja küüslauk, lisada tomatipüree ja vein ning kuumutada pidevalt segades paar minutit. Siis lisada liha, maitsestada soola, pipra ja majoraaniga, valada juurde veidi vett ja kuumutada pidevalt segades valmis. Lõpuks panna toidusse pekiribad, kuumutada veidi ja anda lauale praetud sibulaga maitsestatud kartulipudruga.Lisandiks sobib Praetud sibulaga maitsestatud kartulipuder.

Märksõnad

tokanytransilvaania

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga