Rahvusköögid  » Ungari

Transilvaania tokany

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Ungari roog. Suitsupeki, sibula, küüslaugu, tomatipüree, paprika ja veiniga hautatud loomaliharibad.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lõigata 6 cm pikkusteks ja 1/4 cm paksusteks ribadeks.
Pekk lõigata pisut paksemateks ribadeks ja pruunistada rasvas.
Pekiribad panna kõrvale, praerasvas pruunistada hakitud sibulad ja küüslauk, lisada tomatipüree ja vein ning kuumutada pidevalt segades paar minutit.
Siis lisada liha, maitsestada soola, pipra ja majoraaniga, valada juurde veidi vett ja kuumutada pidevalt segades valmis.
Lõpuks panna toidusse pekiribad, kuumutada veidi ja anda lauale praetud sibulaga maitsestatud kartulipudruga.
Lisandiks sobib
Praetud sibulaga maitsestatud kartulipuder.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa