Rahvusköögid  » Ungari

Pusta pörkölt

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Ungari roog. Mooritud loomaliha sibula, küüslaugu, paprika, tomati, valge veini ja kartulitega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha pesta ja lõigata suurteks kuubikuteks.
Jämedalt hakitud sibulad ja küüslauk pruunistada rasvas, puistata peale paprikapulbrit ja lisada kohe liha.
Pruunistada kergelt, valada juurde veidi vett ja pool veinist ning hautada vaiksel tulel kaane all.
Maitsestada soola, pipra ja majoraaniga.
Kui liha on poolvalmis, lisada kangideks lõigatud kartulid ja paprikaribad.
Valada juurde ülejäänud vein ja hautada kaane all valmis.
Hautamise ajal tuleb pörkölti aeg-ajalt ettevaatlikult segada.
Anda lauale soojendatud taldrikutel.
Hea teada !
Serveeri kohe pärast valmistamist soojendatud taldrikutel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa