Rahvusköögid  » Vene ja Ida-Euroopa

Siberi pelmeenid

Keskmine hinne: 3.36 Autor: Irina Pähn
Kogus: 1 portsjon
Sega hakklihad peeneks hakitud sibula ja veega. Maitsesta soola ning musta pipraga. Soovi korral lisa hakitud küüslauk.
Taina valmistamiseks sega kausis muna, sool ja soe vesi, lisa vähehaaval jahu ning sõtku üsna sitkeks tainaks (ei tohi käte külge jääda). Jäta tainas pooleks tunniks käterätiku alla seisma, et tainas nö lõdvestuks.Valmis tainas rulli pikaks vorstiks ja lõika võrdseteks juppideks. Vormi nendest ümarad rattad ja tõsta lusikaga segu keskele. Suru taina servad kokku.
Pelmeene võib serveerida puljongis, praetult sulavõis või hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pelmeen 17.nov 2009 18:21
mitmele sellest kogusest jagub
Juppstükk 21.mai 2009 17:38
antud muna ja vee koguse peale jäi jahust küll väheks.
1