Rahvusköögid  » Vene ja Ida-Euroopa

Strooganov sinihallitusjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodused kastmed Autor: Pille Enden
Strooganove on kõige parem valmistada veise välisfileest, aga ka abatükist või tagaosast. Fileeosad vajavad hautamiseks vähem aega kui muud osad.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha peenikesteks ribadeks ja pruunista 2- 3 minuit pannil või-õlisegus. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja äädikas ning hauta edasi (5-6 minutit). Vala nüüd lihale järk-järgult kuuma puljongit ja hauta liha pehmeks. Lisa vahukoor ning hauta veelkord kaste läbi. Segahulka murendatud sinihallitusjuust ja maitsesta soola-pipraga. Serveeri koos keedetud riisi või kartulitega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Priit R. 21.sept 2012 14:57
Valmistasin,aga et hirve välisfileest..Super lux..Mul oli ehk liha 100g vähem,kui retseptis ette nähtud.Ja selle põhjal oleks olnud 6 dl rõõska koort palju...panin vaid 4dl ja tundus,et seegi oli tsipake palju...kuid lõpp kokkuvõttes väga väga maitsev oli toit..Ka teised kiitsid...Teen kindlasti veel...
1