Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vene ja Ida-Euroopa

Ahjustrooganov

Vene ja Ida-Euroopa

Ahjustrooganov

Gudrun Noormets Lastepere kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ahjus valmivad road ise. Mis nii viga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg Veiseliha
1 kg Sibul
1 kg Porgand
1 spl Sool
1 tl Must pipar
Vesi
4 dl Rõõsk koor 35%-line
Tükelda liha. Koori sibulad ja porgandid, lõika esimesed poolratasteks ning teised seibideks. Kuumuta pann ja pruunista seal lihatükke kahes jaos, 500 g korraga. Tõsta liha haudepotti, lisa sibulad, porgandid, sool ja pipar. Vala peale nii palju vett, et kõik oleks kaetud. Hauta ahjus 200° juures kaane all 1,5–2 tundi. Kui liha on pehme, lisa köögikoor. Hoia ahjus veel niikaua, kuni koor hakkab keema. Serveeri koos keedetud kartulitega.

KOMMENTAARID

Hindaja 19.jaan 2012 17:53
Mees ütles, et päris 5 pole, aga neli kindlasti
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes