Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vene ja Ida-Euroopa

Kodune böfstrooganov

Vene ja Ida-Euroopa

Kodune böfstrooganov

Raili Mikk Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Böfstrooganovi teame vanast ajast tomatipüreest ja koorest kastmega roana, mis on argisem variant vaid rõõsast koorest ja veisefileest tehtud siidisest lihakastmest.

40-60 min

Retsept
portsjonile
Böftsrooganoviliha
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk (soovi korral)
50 g Suitsupeekon
Õli-võisegu
2 spl Maisijahu
3 dl Kanapuljong või lihapuljong
3 spl Tomatipasta
2 dl Rõõsk koor
1 spl Hapukoor
Sool
Must pipar
Haki sibul ja küüslauk ning lõika peekon ribadeks ning kuumuta neid paksupõhjalises kastrulis õli-võisegus, kuni peekonist on rasv välja imbunud ja sibulad kenasti kuldsed. Puista peale jahu ja sega 1 minut. Kalla juurde puljong, tomatipüree ja koored. Maitsesta soola ja pipraga ning hauta umbes 5 minutit. Samal ajal pruunista pannil õlis liha ja lisa kastrulisse. Hauta vaiksel tulel 20 minutit. Naudi keedukartulite ja värske salatiga.

KOMMENTAARID

siiri 02.mai 2012 18:04
:Yhää sai
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke