Rahvusköögid  » Vene ja Ida-Euroopa

Kodune böfstrooganov

Keskmine hinne: 2.55 Allikas: Rakvere LK Autor: Raili Mikk
Böfstrooganovi teame vanast ajast tomatipüreest ja koorest kastmega roana, mis on argisem variant vaid rõõsast koorest ja veisefileest tehtud siidisest lihakastmest.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja küüslauk ning lõika peekon ribadeks ning kuumuta neid paksupõhjalises kastrulis õli-võisegus, kuni peekonist on rasv välja imbunud ja sibulad kenasti kuldsed. Puista peale jahu ja sega 1 minut. Kalla juurde puljong, tomatipüree ja koored. Maitsesta soola ja pipraga ning hauta umbes 5 minutit. Samal ajal pruunista pannil õlis liha ja lisa kastrulisse. Hauta vaiksel tulel 20 minutit. Naudi keedukartulite ja värske salatiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siiri 02.mai 2012 18:04
:Yhää sai
1