Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vene ja Ida-Euroopa

Kohupiimapontšikud

Vene ja Ida-Euroopa

Kohupiimapontšikud

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Angeelika Kang
Rikkalikult kohupiima sisaldavad pallikesed maitsevad kõige paremini soojalt. Jälgi, et õli oleks keskmise kuumusega, muidu kipuvad pontšikud liiga tumedaks küpsema. Kogus 25 tükki.

40-60 min

Retsept
4 tk Muna (suur)
1 dl Suhkur
400 g Teraline pakikohupiim
1 tl Äädikas 30%
1 tl Vanillsuhkur
1 tl Küpsetuspulber
2 dl Nisujahu
Õli (frittimiseks)
1. Vahusta munad ja suhkur, lisa kohupiim, äädikas ja vanillsuhkur. Sega juurde küpsetuspulbriga segatud jahu. Lase tainal seista 5 minutit.

2. Kuumuta potis õli ning tõsta teelusikaga kuuma õlisse väikesed pallid. Kui pontšikud muutuvad kuldpruuniks, tõsta need vahukulbiga välja ja aseta majapidamispaberile nõrguma. Serveerides raputa peale tuhksuhkrut.

KOMMENTAARID

Anett 21.okt 2013 16:56
Väga maitsvad tulid!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes