Rahvusköögid  » Vene ja Ida-Euroopa

Kohupiimapontšikud

Keskmine hinne: 3.56 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Rikkalikult kohupiima sisaldavad pallikesed maitsevad kõige paremini soojalt. Jälgi, et õli oleks keskmise kuumusega, muidu kipuvad pontšikud liiga tumedaks küpsema. Kogus 25 tükki.
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Vahusta munad ja suhkur, lisa kohupiim, äädikas ja vanillsuhkur. Sega juurde küpsetuspulbriga segatud jahu. Lase tainal seista 5 minutit.

2. Kuumuta potis õli ning tõsta teelusikaga kuuma õlisse väikesed pallid. Kui pontšikud muutuvad kuldpruuniks, tõsta need vahukulbiga välja ja aseta majapidamispaberile nõrguma. Serveerides raputa peale tuhksuhkrut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anett 21.okt 2013 16:56
Väga maitsvad tulid!
1