Rahvusköögid  » Vene ja Ida-Euroopa

Vasikas krevettidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vasikastrooganov krevettidega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa vasikaliha külma vee all, tupsuta kuivaks, lõika peenikesteks ribadeks, hõõru sisse soola ja pipraga.
Koori ja puhasta hiidkrevetid, lõika krevetiliha u 3 cm suurusteks tükkideks, puista peale pipart.
Pese ja puhasta porru, lõika u 5 cm pikkusteks peenikesteks ribadeks (kasuta porrust ainult valget osa).
Sulata pannil pool võist, pruunista selles suurel kuumusel vasika- ja krevetiliha, võta välja ja pane sooja.
Sulata pannil ülejäänud või ja hauta selles porruribasid.
Kalla juurde sherri ja vahukoor ning keeda kokku kreemjaks kastmeks.
Lisa vasika- ja krevetiliha ning võta toit pliidilt.
Maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa