Rahvusköögid  » Vene ja Ida-Euroopa

Ungari kotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Hakk-kotletid sea- ja loomalihast suitsupekiga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lasta koos pekiga läbi hakklihamasina või hakkida pekk noaga peeneks või lõigata väikesteks kuubikuteks.
Hakkliha segada piimas leotatud saia, muna, maitseainete ja soolaga.
Parema siduvuse saamiseks tuleb kotletimassi tugevasti kloppida.
Vormida ovaalsed kotletid ja paneerida jahuga.
Praadide searasvas mõlemalt poolt pruuniks ja seest küpseks.
Lisandiks sobib
Kartulipüree, keedetud nuudlid, sularasvaga kastetud keedetud aedvili. Tomati-paprikasalat või hoidis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa