Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vene ja Ida-Euroopa

Seenepaprikašš ehk seened paprikases kastmes

Vene ja Ida-Euroopa

Seenepaprikašš ehk seened paprikases kastmes

Sirje Rekkor Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Ungari köök. Paprikapulbriga maitsestatud praetud seened-sibulad hapukoorega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
125 g värsked mahedamaitselised seened (kuuseriisikad, kukeseened, puravikud)
0.25 tk suur sibul
10 g mage searasv
sool
Paprika (jahvatatud)
0.5 dl hapukoor
Seened puhastada ja hakkida peeneks. Sibul koorida ja hakkida. Seeni kuumutada väheses rasvas koos sibulaga. Soovi korral võib lisada paprikaviile. Kui seenemahl on aurustunud, maitsestada roog soola ja paprikapulbriga. Segada juurde hapukoor ning lasta hetkeks keema tõusta. 

Märksõnad

seenepaprikašš

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga