Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vene ja Ida-Euroopa

Kukeseened tšehhi moodi

Vene ja Ida-Euroopa

Kukeseened tšehhi moodi

Seenetoidud. Soome.
PrindiSoovita sõbrale
Praetud kukeseened peekoni ja paprikaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
5 dl värsked tervena keedetud kukeseened
1 tk Sibul
1 tk (punane) Paprika
peekon
Must pipar
1 küüs Küüslauk
sool
2 sl hakitud petersell
Kukeseened puhastada ja jätta võimalikult terveks. Aurutada välja liigne vedelik. Peekon lõigata kääride või noaga õhukesteks viiludeks. Sibul hakkida ning praadida koos peekoniga pannil või wok-pannil. Lisada kukeseened ja õhukesteks rõngasteks lõigatud paprika. Praadida kõik komponendid, lastes neil mõni aeg kaane all haududa. Maitsestada värskelt jahvatatud musta pipraga. Soovi korral lisada pressitud küüslauguküüs. Soolaga tuleb olla ettevaatlik, sest peekon on soolane. Enne serveerimist puistata toidule värsket peterselli.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes