Rahvusköögid  » Vene ja Ida-Euroopa

Kukeseened tšehhi moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Seenetoidud. Soome.
Praetud kukeseened peekoni ja paprikaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kukeseened puhastada ja jätta võimalikult terveks. Aurutada välja liigne vedelik. Peekon lõigata kääride või noaga õhukesteks viiludeks. Sibul hakkida ning praadida koos peekoniga pannil või wok-pannil. Lisada kukeseened ja õhukesteks rõngasteks lõigatud paprika. Praadida kõik komponendid, lastes neil mõni aeg kaane all haududa. Maitsestada värskelt jahvatatud musta pipraga. Soovi korral lisada pressitud küüslauguküüs. Soolaga tuleb olla ettevaatlik, sest peekon on soolane. Enne serveerimist puistata toidule värsket peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa