Uudiskiri Instagram Facebook
 
Vene ja Ida-Euroopa

Ungari paprika-sibulasalat

Vene ja Ida-Euroopa

Ungari paprika-sibulasalat

Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Hoidis. Hea ja maitseaineterikas köögiviljasalat, mis sobib hästi grillitud vorsti või liha juurde.
Retsept
portsjonile
5 tk (rohelist) Paprika
5 tk (punast) Paprika
2 kuni 3 tk(kollast) Paprika
5 tk (suurt) Sibul
vesi
2.5 dl *suhkur
1 sl sool
1 tükike kuivatatud tšillipipar
1 sl Paprika (jahvatatud)
5 kuni 6 tera Must pipar
1 tükike Muskaatõis
2 dl kange veiniäädikas
3 dl vesi
Loputa ja poolita paprikad. Eemalda seemned ning tükelda viljaliha hästi väikesteks tükikesteks või peenesta köögikomabiniga. Koori ja peenesta sibulad. Pane köögiviljad suurde kastrulisse, kalla nende peale keev vesi ja jäta 15 minutiks jahtuma, seejärel nõruta sõelal. Mõõda leeme aineosad kastrulisse ja keeda 2-3 minutit. Lisa nõrutatud paprika ja sibul ning keeda veel 10 minutit. Sega paar korda. Kalla salat koos leemega purkidesse ja lase jahtuda. Sulge purgid õhukindlalt ning säilita jahedas.

KOMMENTAARID

Hindaja 27.juuli 2011 16:16
:A:A:A:N:N:N:T:T:T
kristiina 23.juuli 2010 18:50
http://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=5694# Vaata
emotiko-
ne:);):D:S:P:T!:O:Y:Y::A kle vääga hea salatt onm . Minu perele maitses v2ga see salatt. PABRIKAS on parimm asii. ! :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool