Rahvusköögid  » Vene ja Ida-Euroopa

Ungari paprika-sibulasalat

Keskmine hinne: 3.31 Allikas: Kodukiri
Hoidis. Hea ja maitseaineterikas köögiviljasalat, mis sobib hästi grillitud vorsti või liha juurde.
Kogus: 1 portsjon
Loputa ja poolita paprikad. Eemalda seemned ning tükelda viljaliha hästi väikesteks tükikesteks või peenesta köögikomabiniga. Koori ja peenesta sibulad. Pane köögiviljad suurde kastrulisse, kalla nende peale keev vesi ja jäta 15 minutiks jahtuma, seejärel nõruta sõelal. Mõõda leeme aineosad kastrulisse ja keeda 2-3 minutit. Lisa nõrutatud paprika ja sibul ning keeda veel 10 minutit. Sega paar korda. Kalla salat koos leemega purkidesse ja lase jahtuda. Sulge purgid õhukindlalt ning säilita jahedas.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 27.juuli 2011 16:16
:A:A:A:N:N:N:T:T:T
kristiina 23.juuli 2010 18:50
http://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=5694# Vaata
emotiko-
ne:);):D:S:P:T!:O:Y:Y::A kle vääga hea salatt onm . Minu perele maitses v2ga see salatt. PABRIKAS on parimm asii. ! :)
1