Riisitoidud

Riisiroog seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Seda riisirooga sobib väga hästi teha ka pruuni riisiga. Kui metsaseeni ei ole, võid kasutada šampinjone. Kindlasti soovitan peale riivida Parmesani juustu
Kogus: 4 portsjonit
Prae hakitud porrut ja küüslauku 2–3 minutit potipõhjas. Lisa tükeldatud seened ja prae veel 2–3 minutit. Lisa riis ja prae pidevalt segades 3–4 minutit.
Vala juurde vesi, lisa puljongikuubik ja hauta kaane all vaiksel tulel umbes 15 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lõpus lisa peeneks hakitud petersell ja Parmesani juust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
böö 05.juuli 2012 21:43
Jäi täitsa hea, aga minu maitsele natuke liiga soolane selle puljongikuubiku tõttu
keili 29.apr 2011 18:54
Panin riisi ühe kotikese ja vett 0,5L - jäi päris ok.
anu 25.nov 2010 10:35
ja palju seda vett pannakse?
koplime 03.mai 2009 11:56
Väga maitsev aga mina lisasin veel natuke ka koort!
1