Riisitoidud

Kukeseenerisoto

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Risoto soojendamiseks piisab, kui lisada veidi puljongit ja toitu veelkord kergelt hautada.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Haki sibul ja seened.

2.  Kuumuta potis või ja selles sibul ning seened.

3.  Lisa kuiv riis ja prae kergelt läbi.

4.  Lisa vein ja kuumuta, kuni enamus veinist on riisi sisse imendunud.

5.  Lisa kahes osade puljong ja natukene vett. Hauta, kuni riis on poolvalmis.

6.  Lisa koor ja hauta riis valmimiseni.

7.  Enne valmimist lisa riivitud juust ja värsked ürdid, maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
muriel 22.nov 2012 18:17
Tegin oma versiooni koos puravike ja ubade/maisi/porgandi-
tega ja keele viis alla ;)
Külli 26.juuli 2012 15:12
Ei maitse üldse :( olen paremat saanud.
toxi 19.mai 2011 20:03
tegin shampinjonide ja tavalise riisiga, väga hea ja odavam variant :) täpselt selline nagu itaallased ise kodus teevad, soovitan
bahjiggity 10.veeb 2011 20:09
Ei saa liituda kiidukooriga. Polnud maitset ega õiget konsistentsigi.. kehvemapoolne vesine riisitumm..
Bullerby 27.nov 2010 21:50
lihtsalt superhea!
susisuska 29.okt 2010 18:46
risoto riisi asemel tavaline riis kah 1
susimusi 29.okt 2010 18:45
Olen lihtsustanud seda :) Teen väga tihti, aga seente asemel panen kana, veini ai pane, parmesani asemel panen ka tavlist juustu, värskete ürtide asemel on tavaline Santa Maria vahemere ürdisegu :) Njämma, üks lemmikudi toite :)
vera 18.sept 2010 18:39
mahlane mõnus lihtne super
Krissu345 29.aug 2010 21:47
Mahlane, mõnus, lihtne, super.
Cara 19.aug 2010 10:08
Kes armastab tummisemat maitset, lisagu valmimise lõpupoole jahvatatud muskaatpähklit. Värsketest ürtidest passib siia imehästi lehtpeterselli-
koriandri segu.
nrik 19.aug 2010 08:07
väga väga super söök! maitsev, toitev ja üldse igati 5*!
veran 07.aug 2010 18:02
:Y:A::R:D:S:P:T:H
1