Riisitoidud

Kapsa-jambalaya

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Jambalaya on roog, milles võib riisile lisada kõike köögis leiduvat ja meeldivat. Selles roas on riisi sisse segatud kapsast. Vorstid võiksid olla üsna vürtsised – see annab roale maitset.
Valmistusaeg:

50 minutit

Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta õli suurel ja sügaval pannil. Pruunista selles hakkliha, õhukeselt
viilutatud vorste, hakitud sibulat ja viilutatud sellerit 3–4 minutit. Sega hulka tükeldatud kapsas, purustatud küüslauk ja tomatid, vesi ja riis. Hauta kaane all, aeg-ajalt segades, 35–40 minutit, kuni riis on pehme. Vajadusel lisa hautamise käigus vett.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa