Riisitoidud

Pilaff peekoni ja kapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Klassikalise riisipilafi asemel sobib sama rooga proovida ka kruupide või bulguriga.
Kogus: 2 portsjonit
Viiluta peekon ja pruunista poti põhjas krõbedaks. Haki sibul, küüslauk ja ingver ning lisa potti. Kuumuta paar minutit. Lisa potti riis, karri ja prae paar minutit. Lisa puljong ja hauta umbes 15 minutit. Sulata eraldi potis või, viiluta kapsas ja hauta seda umbes kolm minutit või sees. Eralda tomatist seemned ja sisu ning lõika kuubikud. Lisa kapsahautise hulka. Maitsesta hakitud sibula, soola ja pipraga. Sega kapsa- ja riisisegu omavahel korralikult läbi. Kuumuta pilaff korraks läbi ja serveeri.

SOOVITUS:
Võid kasutada klassikalist karrit, kuid sobib ka roheline karri, mis maitselt mahedam.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Valli 27.veeb 2013 16:25
mina valmistasin ka ja lihaks oli kanakintsud omalt poolt soovita kapsast natukene rohkem ja riisi selle võrra vähem.Maitse oli hea.
Kk 26.apr 2012 16:20
Meie perele see roog väga maitseb. Olen täitsa mitu korda juba teinud.
Mari 14.jaan 2011 10:07
Tõesti, roog on maitsev. Ingver ja küüslauk koos annavad mõnusalt idamaise maitse. Nõustun eelmise kommentaariga, et kapsast võiks poole rohkem olla. Omalt poolt pakun, et võid poole vähem panna ja riisi võiks ka natuke vähem olla - nt 300g neljale. Klaas tükeldatud kapsast kaalub 100g ja klaas rohelist sibulat = 60g. Kui karriga mitte liialdada, siis meeldib lastele ka.
tammekad 23.mai 2010 14:55
aaa. asja lihtsustamiseks kasutasin ka tükeldatud konservtomateid.. Toid valmis kiiresti ja vaevata..
tammekad 23.mai 2010 14:54
SUPER MÕNUS! Võtsin kaua hoogu et teha seda, aga kokku tuli super mõnus. Mõnusalt vürtsikas ja hea. Kapsast aga paneksin järgmine kord 2-3 korda rohkem. Pere sõi ja kiitis. Ma ei oleks oodanud et kapsast võib midagi nii mõnusalt vürtsikat teha!
anu 18.nov 2008 12:56
Laisa perenaise kapsarullid, Ukraina moodi. Väga maitsev.
1