Riisitoidud

Rosina-ürdipilaff

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 2 portsjonit
1.     Haki sibul peeneks.
2.     Kuumuta paksu põhjaga potis oliiviõli ja selles sibul.
3.     Kui sibul on kuldseks muutunud, lisa kuiv riis ja sega läbi.
4.     Lisa kanapuljong, sega ja lase veidi haududa.
5.     Lisa rosinad, värske sidrunimahl ja piprasegu. Hauta umbes 20 minutit.
6.     Lisa pähklid, värsked ürdid ja maitsesta soolaga.
# Sama pilaffi juurde sobib metsik või pruun riis. Pikateraline riis ei vaja loputamist, metsiku riisi peaks aga külma vee alt läbi laskma.
# Pilaffi kõrvale sobib pakkuda India köögile omast kastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa