Riisitoidud

Vorstipaella

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
Lõika tomatid, paprika, sibulad, küüslauguküüned, vorst ja peekon tükikesteks. Pruunista vorst ja peekon õlis ning tõsta vahukulbiga ära. Lisa pannile veidi vett ja küüslaugu-sibulahake ning kuumuta segades mõned minutid. Järgmisena lisa tomati- ja paprikatükikesed ning kuumuta segades veel paar minutit. Lisa vesi, riis, pudendatud leemekuubik, tomatipüree ja maitseained ning lase tasakesi haududa 20 minutit, kuni riis on küps. Kuuma auruga eeltöödeldud ja kotikestesse pakitud riisi puhul pole pudrukskeemist vaja karta.
Kui riis imab enne valmimist kogu niiskuse, lisa siiasinna kuuma vett või tomatimahla. Viimasena lisa vorst, peekon ja külmunud herned, sega hästi läbi ning lase paari minuti jooksul läbi kuumeneda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jan 18.jaan 2012 13:25
tõsiselt hea roog ja väga lihtne valmistada
ursula 27.märts 2011 09:01
üks mu lemmikutest:Dväga hea
tertsik 12.jaan 2010 15:48
Tegin..väga maitsev. Panin 200 g poolsuitsu ja 200 g salaamivorsti. tavalise riisiga tegemise puhul tuleb riis kindlasti ära pesta, et vältida tükki v pudruks minemist.
marii 07.sept 2009 17:06
kas see roog maitseb ka håsti
NurrMarta 24.nov 2008 09:36
Palle? Paella ikka :) Mis on riisiga pajaroog väga erinevate lisanditega. Ei midagi kummalist.
maverik 24.nov 2008 01:08
sada grammi näkku vorsti teeb toidust palle? kummaline nimi toidul
1