Riisitoidud

Grillitud veise välisfilee lõigud tomatirisotoga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse
Parim maitse 04.04.2009
Kogus: 4 portsjonit
Lõika veise välisfileest õhemad viilud ja maitsesta Santa Maria Taco maitseaineseguga ning jäta seisma kuni valmistad risotot.
Risotto valmistamiseks prae võis hakitud sibul, päiksekuivatatud tomatid ja riis. Lisa juurde tomatipüree ja osa puljongist. Sega ning lase madalal tulel keeda, kuni enamus veest aurustub. Nüüd hakka juurde valama puljongit ja keeda aeg-ajalt segades, kuni riis valmis. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Lõpuks sega juurde riivitud parmesan. Serveeri koos kuumal rillpannil praetud veise välisfileega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa