Riisitoidud

Peedirisoto

Keskmine hinne: 3.51 Allikas: 100 rooga
Veidi magusamaitseline kirka värviga risoto.
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja poolita peedid, keeda köögiviljapuljongis pehmeks. Tõsta leemest, lase jahtuda ja lõika väikesteks kuubikuteks. Aja paksupõhjaliseks potis õli tuliseks ning prae hakitud sibulat ja riisi väiksel tulel mõni minut ehk kuni need muutuvad klaasjaks. Ära pruunista!
Kalla juurde 2 dl puljongit. Kuumuta rooga pidevalt segades ja puljongit juurde kallates 20 minutit ehk kuni kogu leem on riisi imendunud. Lisa peedikuubikud, hakitud lehtpetersell ja riivitud Parmesan. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vegetariaan 22.märts 2012 21:23
Sõin seda ühel sünnipäeval ja see oli tõesti väga maitsev ja toitev! Kuigi võib vajada mingit vaheldust kõrvale, kuna võib muutuda ehk veidi üksluiseks lõpuni. Sellegipoolest väga hea ja väärt proovimist!
1