Riisitoidud

Kollase tomati risoto punase kivipuravikuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Kollastest tomatitest ajab augustis päikeseliselt üle nii kasvuhoones kui ka turul. Ja kel on õnne juhtuda õigesse metsa, võib seenekorvi korjata kivipuravikke – hõrke ja tugeva iseloomuga puravikukuningaid.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Tee tomatitele ristilõige ning pista nad keevasse vette ligi 30 sekundiks. Eemalda nahk ning lõika tomatid katki. Haki sibul peeneks. Sulata potis või ja oliiviõli ning kuumuta sibulaid, kuni need on klaasjad. Lisa risotoriis, sega. Nüüd lükka sekka hakitud tomatid. Vala nii palju puljongit, et riis oleks kaetud. Sega, sega ja veel kord sega. Samal ajal lisa vaheldumisi veini ja puljongit, aga alles siis, kui riis on eelneva ära joonud. Kui riis on peaaegu pehme, lisa pool riivitud Parmesanist. Sega ja sulata riisi sisse. Rebi basiilikut ning serveeri, pudistades peale veel Parmesani.
Seeneõnnelikuna prae puravikud pannil võis ning kostita risotot nendega vahetult enne laualeandmist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa