Riisitoidud

Riisi-panniroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Selveriköök Autor: Ruth
Retsept Selveri köögist
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hauta peenestatud sibul ja küüslauk õlis madalal kuumusel pehmeks.
Pane pannile riis, tõsta kuumust ning kuumuta segades paar minutit, raputa juurde karri ja kuumuta veel 30 sekundit.
Lisa kuum vesi ja pudendatud leemekuubikud ning hauta väikesel kuumusel kaane all 15 minutit.
Pane pannile ka lihatükid, köögivili ning maitseained, hauta ilma kaaneta 10 min.
Sega vahetevahel ning lisa vajaduse korral vett.
Kui riis pehme tõsta pann tulelt, kata kaane ja rätikuga ning lase enne laualeviimist 5 minutit järelvalmida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 29.jaan 2009 13:52
jah, keetmata. Kui etapid kokku liita (paar minut kuumutamist 15 hautamist 10 minutit ilma kaaneta hautamist 5min järelvalmimist), siis sellest ajast piisab riisi pehmenemiseks.
Räpz 29.jaan 2009 13:49
kas see riis on mõeldud keetmata enne praadimist ?
lehed 08.sept 2005 13:01
Kasutan vorsti-singi-
praejääkide asemel kergelt praetud kodust hakkliha, millele riputan näpuotsaga pipart.Tulemus pole sugugi paha.
meggy 14.märts 2005 22:30
tegin täna seda toitu ja unustasin riisi praadimata , olen seda ka korra enne teind ja küll ma mõtlesin miks nii hea maitse ei tulnud:):)
Supilusikas 19.jaan 2005 20:22
Valmistusviisi punktis 4 räägitakse köögiviljast ja maitseainetest, mida koostisosades pole mainitud. Oskab keegi öelda, mis siia siis kõige paremini sobiks? Soola vist eriti lisama ei peaks, sest 3 leemekuubikut annavad maitset päris palju?
1