Riisitoidud

Värvikas riisiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Ruth
seente, herneste ja paprikaga riisiroog
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta peenestatud sibul ja küüslauk õlis läbipaistvaks, lisa riis ja karri.
Kuumuta segades paar minutit, kalla juurde leem ja Cayenne´i pipar ning lase 15 min vaikselt haududa.
Sega juurde herned ja šampinjonid ning tükikesteks lõigatud paprika, vajaduse korral lisa keeva vett, hauta veel 5-7 minutit.
Sega juurde lihatükid ja nõrutatud oliivid, lase kaane all läbi kuumeneda ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 29.apr 2008 11:22
Ei pea. Riis saab niigi kuumutamist ja hautamist pea 25 minutit, sellest piisab sõmerale riisile.
küsija 29.apr 2008 11:16
Kas riisi enne keetma ei pea?
1