Riisitoidud

Nasi Goreng II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Vürtsikas riisiroog sealiha ja köögiviljaga.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg u 35 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane riis keema soolaga maitsestatud vette ja hauta kaane all pehmeks. Lõika liha ja puhastatud aedvili tükkideks. Pruunista liha kergelt pannil. Lisa sinna aedviljatükid ning sega neid koos lihaga. Pane juurde vesi, peenestatud küüslauk ja maitseained ning lase toidul kaanega kaetult keeda 20-25 minutit. Kalla kuum riis serveerimisvaagnale ja tõsta liha-aedviljasegu riisi peale või sega riis potis liha-aedviljasegu hulka. Nasi Goreng tuleb kõige parem varasügisesest maitsvast kapsast. Talvel võib osa kapsast asendada hiina kapsaga.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa