Riisitoidud

Värvikas sealiharisoto

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Riisiroog sealiha ja aedviljadega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika sealiha tükkideks ning koori ja haki sibul. Koori juurviljad ning lõika need väikesteks kuubikuteks või tükkideks. Kuumuta potis rasvaine ja pruunista selles kergelt sealiha. Kui liha on rasvane, pole muud rasva tarvis. Lisa sibul ja riis ning sega natuke aega. Pane siis juurde vesi ja puljongikuubik. Lisa kaalika- ja porgandikuubikud ning veidi hiljem tükeldatud oad ja väikesed paprikatükid. Maitsesta risotto ja hauta rooga umbes 20 minutit, vahepeal segades. Valmis roale puista hakitud peterselli või kääridega tükeldatud muid värskeid ürte.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sofikiisu 03.märts 2008 19:32
Väga hea.koos sibulaga veel veidi toorsuitsupeekoni tükke ja super.
1