Riisitoidud

Riis herneste ja maksaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvaste toite.
Jaapani roog. Serveeritakse väikestes kausikestes, riisi-hernesegul praetud maksatükid, lisandiks praetud mandariini- ja apelsinilõigud.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Riis sõristatakse keeva vette ja keedetakse sõmeraks. Herned keedetakse eraldi, segatakse riisiga. Maitsestatakse soola, pipra ja sojakastmega. Maksale puistatkse soola ja paprikapulbrit, lõigatakse väikesteks tükkideks, veeretatakse jahus, praetakse õlis. Kuum riis tõstetakse kausikestesse, maksatükid asetatakse riisile, piserdatakse sojakastmega. Mandariini- või apelsinisektorid praetakse samas õlis kergelt kollaseks ja pannakse toidu peale. Serveeritakse kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa