Riisitoidud

Šampinjonirisoto

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Šampinjonirisotto paprika või tomatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Šalott hakkida ning praadida paksu põhjaga potis vähese taimeõliga kuldkollaseks. Lisada kuivad šampinjoniviilud ning segada veidi aega. Lisada taimeõli ja kuiv keetmata riis. Segada, lisada vedelik ning puljonikuubik. Lisada pisikesteks tükkideks lõigatud tomat või paprika ja maitsestada. Enam mitte segada, lasta roal tasasel tulel haududa. Enne serveerimist puistata risoto peale rohkesti peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ämblik naine 13.mai 2009 19:43
Päris hea oli.Natuke mage,panime sojat juurde.
Luise 19.aug 2005 20:38
Tõepoolest lihtne, odav ja kiire...
1