Riisitoidud

Tomatirisoto

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Tomatirisottot võid valmistada ka ilma singita, siis saad kerge õhtusöögiroa.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika tomatid ja sink väikesteks kuubikuteks, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta sibulat ning küüslauku mõni minut paksupõhjalises potis õlis. Lisa riis ja jätka kuumutamist pidevalt segades, kuni riis on läbipaistev. Lisa kolmandik veekogusest ja puljongikuubikud, sega hästi läbi ning kuumuta edasi. Kui vedelik on enam-vähem imendunud, lisa vähehaaval ülejäänud vesi. Hauta kaane all vähemalt 15 minutit, kuni riis on peaaegu pehme. Pruunista eraldi pannil singikuubikud väheses õlis. Sega riisi hulka tomatikuubikud ja -püree ning sink ja suhkur. Hauta kõike koos kaane all veel 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga ning sega hulka riivjuust. Serveerimisel puista peale hakitud peterselli või murulauku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Arete 21.sept 2010 19:50
Uskumatult maitsev :).
Tiina 10.aug 2010 14:25
Hea! Aga tegin pisut teistmoodi. Keetsin riisi eraldi ja praadisin ülejäänud kraami, pärast segasin kõik kokku ja lisasin riivjuustu. Seega sain aga kiiremini valmis u. 30 minutiga.
evelin 27.juuli 2009 17:37
Ma muutsin veidi retsepti.....lisasin singi asemele grillvorsti ja konserv punaseid ube....tuli kokku äärmiselt hea!:)
Krysslin 04.mai 2009 22:17
Tõesti hea, aga riis tuli väga pudrune. Järgmine kord panen vähem vett.
evelin 12.märts 2009 09:46
Super hea! Meie pere sõi ja kiitis:)
elenora 26.veeb 2005 13:29
Tegi kõhu tohutult täis. Väga rammus ja jõuline. Aga maitselt maitses hästi.
Täpuliine 26.nov 2004 11:01
Proovisin järgi! Suur potitäis söödi ära võiks öelda, et hetkega :)
1