Riisitoidud

Sealiha-riisiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsetaimed köögis.
Sealiha-riisiroog aedviljade ja ürtidega.
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha ribadeks ja pruunista hakitud sibulaga poti põhjas omas rasvas. Lisa potti vesi, maitseained, riis ja kaalikakuubikud ning lase tasasel tulel umbes 10 minutit keeda. Lisa porrurattad ja sellerikuubikud, hauta veel 15-20 minutit. Lõpuks lisa hakitud leeskputk ja rohkesti hakitud peterselli.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
piret 19.okt 2005 05:56
Kasvatasin ka leeskputke, lehtedel on muide väga tugev maitse, nii et petersellist ja sellerist tuleks seda esialgu ettevaatlikumalt tarvitada.
hyperion 04.okt 2005 07:52
Leeskputk on mitmeaastane rohtne maitsetaim, mille lehti saab kasutada kõikvõimalike liha/kalatoitude/sup-
pide/kastmete maitsestamiseks. -
Nii maitselt kui ka välja nägemiselt on lehed selleri/ peterselli vahepealsed, kuid hulga atromaatsemad. Soo-
vitan soojalt: mul juba ca 10 aastat kasvab puhmas aias, Tartu turult ostsin.
Hans1916 10.sept 2005 22:31
Kuna kommentaar on liiga lühike siis vastan, et mina kui sealiha fänn, proovin kindlasti järgi!
Hans1916 10.sept 2005 22:28
Aitäh Piret, proovin kindlasti järgi!
1