Riisitoidud

Šampinjonirisoto

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Toidutare.ee
Seente baasil valmistatud risoto.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
3 dl vett
0,5 aedvilja puljongikuubikut
3 dl valget veini (võid ka asendada 1 dl sidrunimahla ja 2 dl veega)
3 dl risotoriisi
2oo g värskeid šampinjone
2 sl toiduõli
150 g riivitud juustu
1 tl musta pipart
oreganot või basiilikut
Kuumuta vesi, puljongikuubik ja vein keemiseni. Lisa vedeliku hulka risotoriis ning keeda aeg-ajalt segades pea-aegu valmis.
Tükelda seened ning prae need kuuma õliga kergelt läbi. Sega seened riisi hulka ning maitsesta musta pipra ning ühega eelpooltoodud ürtidest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
taim 16.aug 2011 20:25
ärge sidrunimahlaga proovige!
1