Riisitoidud

Köögiviljarisoto

Keskmine hinne: 2.47 Allikas: Kodu & Aed.
Lihtne ja kiirelt valmiv köögiviljarisoto.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Puhasta ja tükelda sibul ning porgandid. Aja õli potis kuumaks, pane tükeldatud sibul ja porgandid sisse ning kuumuta kähku klaasjaks. Kuumutamist jätkates lisa riis. Lisa ürdipuljongikuubik ja segades jaokaupa kuum vesi. Pane potile kaas peale ning hauta risottot tasasel tulel, kuni riis on pehme. Hautamise ajal sega vahetevahel. Lisa tükeldatud tomat, basiilik ja riivitud parmesan.
Maitsesta soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
algaja 17.apr 2013 21:27
tegelt 7 on vast veidi üle pingutatud 6-6½ dl pigem
algaja 25.veeb 2013 19:56
Vett võib pigem julgelt panna vähemalt 7 dl
Arnis 16.märts 2011 14:35
100% kindla peale minek! Väga hea- lihtne, kiire ja maitsev :)
Ahaa 23.juuni 2010 16:22
Mulle ka väga meeldib! Tõesti väga lihtne ja kiire:) Ja muidugi väga maitsev!
mumm 06.märts 2010 14:40
aa ja mina panin juurde külmutatud herneid, tuli ilusam värvikam;)
mumm 06.märts 2010 13:40
super super hea!
Katcc 12.juuni 2009 19:58
Tõesti väga maitsev risotto roog, mõnus mahlane. Soovitan proovida:)
Krissu345 24.apr 2009 11:53
Väga-väga maitsev. Üldiselt leian, et riisiroad on kuivad ja igavad, aga see on kaugel sellest.
aly36 25.jaan 2006 19:44
kas ma pean riisi õlis kuumutamaja siis vesi ja muu
eurobeib 23.jaan 2006 16:27
väga hea
yllemi 19.jaan 2006 20:04
lihtne ja kiire
1