Riisitoidud

Risotto punase veiniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Riisiraamat.
Tavaliselt kasutatakse risottos valget veini. See imelihtsalt valmiv risotto on tehtud punase veiniga ja lisatud on veiseliha, mis sobib siia ideaalselt. Värv võib küll algul mõjuda ehmatavalt, kuid maitstes ei tule see enam meeldegi.
Kogus: 1 portsjon
Haki sibul väikesteks kuubikuteks ja küüslauk peeneks. Lõika veiseliha kuubikuteks. Prae liha oliiviõlis pruuniks. Lisa küüslauk ja sibul, vala peale puljong ning hauta tasasel tulel, kuni vedelik on aurustunud. Lisa riis ja prae 3-4 minutit. Lisa punane vein ning hauta tasasel tulel 20-25 minutit, kuni riis on valmis. Lõpus lisa peeneks hakitud tüümian ja või ning maitsesta soola-pipraga.
Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maimu28 07.juuli 2016 19:20
Üllatvalt normaalne mant
Anetu 27.apr 2011 15:31
Täitsa normaalne
1