Riisitoidud

Riisi-pajaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Riisi-pajaroog ürtidega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Köögiviljad lõigata väikesteks tükkideks, sink ja vorst ribadeks. Õli kuumutada paksupõhjalises keedunõus, lisada tükeldatud sibul ja kuumutada, kuni see muutub klaasjaks. Lisada singiribad ja kuiv riis ning kuumutada pidevalt segades, kuni riis hakkab kergelt pruuniks muutuma. Lisada seller ja paprika, valada peale puljong ja tomatimahl. Lisada vürtsid ja ürdid ning kuumutada tasasel tulel kaane all umbes 20 minutit. Segada juurde vorstitükid ja krevetid ning lasta kaane all veel 5 minutit soojas seista. Serveerimisel riputa peale hakitud maitserohelist. Retseptis on pakutud maitsestamiseks sobivaid ürte, enesele meeldivad kombinatsioonid ja kogused tuleb endal leida. Head katsetamist!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa