Riisitoidud

Hakkliha-riisihautis

Keskmine hinne: 3.32 Allikas: 100 rooga
Kiirelt ja kergelt valmiv õhtusöök argiõhtuks kogu perele. Soovi korral maitsesta rooga teravamaitseliste salsade või põnevate maitsesegudega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta potis õli. Lisa riis, hakitud sibul, küüslauk ja paprika ning hauta 5 minutit. Lisa hakkliha ja pruunista 5-6 minutit. Siis lisa mais, tomatikaste, ketšup ja vesi. Vähenda pliidi kuumust, kata pott kaanega ning hauta 20 minutit, kuni riis on pehme. Vahepeal sega rooga ja kalla vajadusel juurde vett. Maitsesta soola, pipra ja hakitud värskete ürtidega. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eliis 22.apr 2014 19:21
Meile maitses see samuti. Panin rohelise paprika asemel punast ja tomatikastme/ketšupi asemel magusa tšilli kastet. Mees võttis isegi juurde (seda naljalt ei juhtu). Pigem on tegu tõesti 4-5 täiskasvanud inimese portsuga.
Teili 16.okt 2013 14:56
Mmmm,tõesti hea,samuti mees mul riisi ei söö,aga seda kiitis kyll,mõnus,mahlane ja hea:)
dag 20.märts 2013 14:40
Kasutasin kalkunihakkliha,pa-
nin poole rohkem riisi ja maisi asemel külmutatud herne -oa- porgandisegu.Tuli väga maitsev toit.
Sirru 19.veeb 2012 17:03
Tahaksin teada,kui kaua see kokku u.aega võtab? Aitäh!
maarja91 12.jaan 2012 22:01
Üks mu lemmikutest! :)
Mahka 14.sept 2011 17:44
Mina ei pannud nt. paprikat,sest seda polnud kodus too hetk,ja panin maisi-herne segu ning ananassi tükid.Tomatipastat ka polnud,seega lisasin ainult ket?upit ja tuli ka väga hää söök :)
Suhcuuur 29.aug 2011 21:16
Maitsev on ta küll, aga mitte midagi sellist, mis kohe ahhetama paneks ;)
Vishy 04.märts 2011 20:53
Väga hea, lihtne, kiire!
helis222 12.jaan 2011 17:15
Väga hea ja lihtne. Kuna kodus polnud paprikat lisasin poolmagusat hiina kastet ja jätsin ära ka ketsupi. Lastele meeldis väga.
MustAuk 03.sept 2010 23:17
Lugesin retsepti ja imestasin et riis läheb esimeste asjadega otse õli peale ja ei mingit vett kuid otsustasin siiski toimida retsepti järgi. Ainult poole maisi asemel panin herneid kuna ma ei ole nii suur maisi sõber. Tulemus oli lausa suurepärane. Väga maitsev.
Grete 03.aug 2010 23:22
Tõesti väga hea. Minul võttis küll riis natuke kauem kui 20 minutit, et pehmeks saada, samuti panin riisi rohkem (2x125g) ja vähem maisi (140g) ning küüslaugu jätsin panemata, sest polnud kodus. Tulemus meenutas väljanägemiselt küll rohkem suppi kui seda pilti siin (vähema vedelikuga poleks riis täiesti pehmeks saanud), kuid maitse see-eest on kiiduväärt!
Kati 25.mai 2010 19:42
Super hea söök :) Tegin kõik nii nagu retseptis, ainult vähendasin veidike koguseid ja natuke kauem aega pidin riisil laskma pehmeneda aga tulemus oli ikka väga hea !
Mel 22.apr 2010 20:00
Maitsev ja mõnus!
Kessukas25 16.jaan 2010 13:43
Eile tegin.Väga hea toit.Maitses tervele perele.Teinekord teen igatahes veel.
Annika 15.jaan 2010 14:04
Jätsin küll maisi välja, kuid siiski super hea! Isegi mees sõi väga suure isuga kuigi talle riis ei meeldi , ja sõi kohe mitu mitu portsu . Nii et soovitan!
sovelin 08.jaan 2010 09:52
väga hea, isegi minu riisi mittesööv poeg sõi ja kiitis!:Y
murxx 03.jaan 2010 14:26
Väga maitsev tuli, kuid mina paneksin 140 g maisi, siis oleks tunda kõiki maitseid:)
Ef 17.dets 2009 16:47
kuuele? sellest ei saa kaks inimestki söönuks?
Hindaja 23.nov 2009 16:14
väga maitsev!
shorq 02.nov 2009 22:47
tegin ka selle lihtsama variandi, keetsin riis potis ja pärast kallasin kokku kõik pannile. lisasin veel riivjuustu, mis tegi toidu eriti isuäratavaks
Jazzy 19.sept 2009 22:14
Minul läks igatahes lõpus selle hautamisega tükkmaad kauem aega, sest riis päris 20 minutiga valmis ei saanud. Ent vaev tasus end ära - väga maitsev roog ja seda on ka kiire valmistada. Nii mina kui ka minu kallim sõime igatahes väga suure isuga! :)
Yorky 30.aug 2009 19:25
Tegin täpselt retsepti järgi. Maitsestamisel kasutasin ohtralt t?illimaitseainet. Endale väga maitses ja mees lausa õgis ja ütles, et sitaks hea :)
Anni_ 13.juuli 2009 19:07
Mina tegin põhimõtteliselt retsepti järgi. Asendasin ja mugandasin veidi. Kasutasin 2 väikest paprikat: kollane ja oran?; täistera riisi; vähem maisi u 100g ja võtsin terava tomatikaste. Hautamisaeg venis mul küll pikemaks ja välja näeb see roog pigem nagu puder.. Võib-olla oleneb kasutatavast riisist aga minu meelest on vee kogus ka liig suur ja selle peale ma enne ei mõelnud, kui olin sups kõik vee sisse valanud.. Maitse on muidu hea, soovitan proovida :)
raul 13.juuli 2009 15:26
hmm, täitsa ok :H
Jackie 12.märts 2009 10:11
Proovisin punase paprika, Uncle Bensi Hot Sauce'i, veisehakkliha ja viie pipra seguga. Hea vürtsine pada tuli, mees kiitis väga. Mulle endale maitses ka isegi :)
12