Riisitoidud

Tomatine kanapaella

Keskmine hinne: 3.73 Allikas: 100 rooga
Lihtne roog, kus ei pea tingimata ja alati kasutama klassikalisele paellale omaseid mereande. Pakume välja variandi ka kanaga.
Valmistusaeg: 20-40 min

valmistusaeg 40 minutit

Kogus: 6 portsjonit
Haki sibul ja küüslauguküüned ning prae neid pannil õlis umbes 5 minutit. Lisa toores riis, maitseained, purustatud tomatid ja puljong, Lase haududa. Prae teisel pannil tükeldatud kana. Kui riis on peaaegu pehme, lisa riisi-tomatisegule kanatükid ja köögiviljad. Soovi korral sega hulka ka mereannid, sel juhul serveeri rooga koos sidrunisektoritega. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
shiskin 22.jaan 2013 19:30
tegin juba teist korda, suurepärane... vabalt ka muu juurviljaseguga imehea :)
valli 27.nov 2012 16:45
ma tegin ka kuid tegin värsketest tomatitest kaste ja oli väga maitsev.
mari 08.jaan 2012 11:22
tuleb lisada pisut suhkrut, et tomati happesust vähendada.
Merca 13.märts 2011 20:02
väga väga hea teen juba mitmendat korda:D
Stella 17.aug 2010 20:52
Tegin ka väga super, ei olnud küll mingit tomati haput maitset, sitasti tegid lihtsalt:)
Helis1 27.juuni 2010 10:55
Tegin, ei midagi erilist. Tomati hapu maitse käis üle, aga muidu täitsa söödav.
1