Riisitoidud

Roheline risotto

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Karulauk ja küüslauk.
Risotto karulaugu ja suvikõrvitsaga.
Kogus: 1 portsjon
Koorige šalottsibulad ja hakkige peeneks. Peske ja puhastage suvikõrvitsad ning lõigake õhukesteks viiludeks. Pekk tükeldage väikesteks kuubikuteks. Kuumutage õli ja või suurel pannil ning hautage selles šalottsibulaid koos pekiga, kuni sibulad veidi pruunistuvad. Hautage ka suvikõrvitsad ja lisage riis. Hautage riisi, kuni terad on ühtlaselt rasvaga kaetud. Lisage valge vein ning kulbitäie haaval puljong, samal ajal kogu aeg segades. Lisage puljongit järk-järgult, vastavalt sellele, kuidas riis vedelikku endasse imab. Hautage riisi umbes 20 minutit kuni valmimiseni. Vahepeal peske karulauk, tupsutage kuivaks, lõigake varred ära ja lõigake lehed umbes 1 cm laiusteks ribadeks. Kui riis on valmis, lisage karulauk ja maitsestage risotto soola-pipraga. Lõpuks segage hulka Parmesani juust ja võilaastud. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Reet 04.sept 2011 13:13
suurepärane!
1