Riisitoidud

Risoto kitsejuustu, safrani ja kõrvitsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Stiil Autor: Imre Kose
Staarkoka Imre Kose risoto
Kogus: 1 portsjon
passeeri paksu põhjaga kastrulis oliiviõliga kiirelt segades sibul ja riis
lisa kõrvitsakuubikud ja safran ning jätka passeerimist veel 1–2 minutit
lisa segades valge vein ja seejärel vähehaaval köögiviljapuljong umbes viies osas
jälgi, et enne järgmise vedelikukoguse lisamist oleks eelnev riisi imendunud
küpseta riisi keskmisel kuumusel umbes 15 minutit aeg-ajalt segades, lisa kitsejuust ja tüümian ning küpseta veel umbes 5 minutit
lisa lõpus pool parmesanikogusest, maitsesta musta pipra ja vajaduse korral vähese soolaga ning serveeri kohe koos pinnale puistatud ülejäänud riivitud parmesaniga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
suuzi1968 21.okt 2010 20:52
Väga huvitav kõrvitsa kasutamise võimalus.Kindlasti proovin!Riis ja vein...MMM
Gustav 21.jaan 2009 11:39
Mmmmmm..
1