Riisitoidud

Tomatirisoto peekoni ja oaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsenaudingud Autor: Heimar Kuuskler
Kokasaate Maitsenaudingud 22.04.2008 retsept
Kogus: 1 portsjon
Aseta kuuma potti oliivõli ja või ning prae kuumas potis šalottsibula ja peekoni ribad korralikult läbi.
Eemalda potist 75% rasvast ja lisa valge vein, keeda seni kaua, kuni veinist on alkohol välja aurustunud. Lisa Arborio risotoriis ja lisa järk-järgult lihapuljongit, jätka protsessi korrates seni, kuni riis on peaaegu pehme. Lisa valged oad ja riivitud Parmesani juust, sega ca 2 minutit ja lisa vahetult enne serveerimist rukola salat.
Kaunistuseks aseta peale mõned Parmesani juustu laastud ja tükeldatud kirsstomatid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
keskpärane 28.juuni 2010 21:52
üks vähestest Toidutare retseptidest, mis minul väga hästi ei õnnestunud :( kogused olid mu meelest paigast ära (nt 6 inimest küll sellest söönuks poleks saanud), ube panin ka oluliselt rohkem (muidu poleks kohe kuidagi "oa-tomati" risotto mõõtu välja andnud), puljongit ei ole retseptis mainitud, samas on nimekirjas või, mida retseptis pole. maitse tuli siiski okei.
Hindaja 20.apr 2010 20:05
väga hea tuli :) teen teinekordki! retsepti nimekirjas võiks ainult olla lihapuljong ka nimetatud- avastasin selle alles kirjeldusest..
1