Riisitoidud

Kedgeree ehk kala-riisiroog

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: 100 rooga Autor: Maire Suitsu
See roog oli Briti ülemvõimu ajal Indias üks inglaste lemmikuid. Roa retsepti tõid teenistusest naasnud sõjaväelased endaga Inglismaale, kust see levis peagi ka mujale.
Kogus: 1 portsjon
Keeda mune 8 minutit, jahuta külmas vees. Keeda riis pakendi õpetuse järgi, lase leigeks jahtuda.
Kuumuta karrit väiksel pannil õlis keskmisel kuumusel pidevalt segades 1 minut, et tuua esile maitsesegu värvus ning maitse- ja lõhnaomadused.
Lase jahtuda. Peenesta petersellilehed, lõika või pudenda kala tükkideks; sega mõlemad riisi hulka. Lisa kõik maitseained jogurtile, kalla kaste riisisegu peale ja tõsta segamini.
Kaunista munasektoritega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kaku ja Kuka 10.jaan 2012 13:11
Väga maitsev. Ja lihtne teha. Mina segasin munatükid roa sisse. Kuigi ma ei ole suur karri austaja, on toidu maitse väga hea!
1